Jocurile Olimpice stiri: 118
Transnistria stiri: 1453

Apelul lui Filat către clasa politică a eșuat

4 aug. 2014,, 14:38   Societate
4912 15
Foto: tribuna.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a lansat repetat un apel la adresa tuturor formațiunilor politice, în care cere condamnarea embargoului instituit de Federația Rusă. Politicianul a ținut să precizeze pe o rețea de socializare, că propunerea sa în această privință nu a fost susținută anterior de celelalte partide, relatează NOI.md.

„Anterior am propus formaţiunilor politice din Moldova să condamne cu vehemenţă acest embargo şi să dea dovadă de solidaritate cu oamenii. Din păcate, nu prea am văzut reacţii. De aceea, mă văd nevoit să vin cu acest apel repetat. E timpul ca fiecare să-şi arate adevărata faţă!”, a menționat Filat.

Totodată, liberal-democratul i-a acuzat de cinism pe politicienii care speculează subiectul embargoului impus de Rusia la importul fructelor. Filat a venit cu un mesaj la adresa acestora.

„Domnilor, e cinic ceea ce faceţi, pentru că anume voi aţi fost acei care aţi umblat pe la Moscova şi aţi convins autorităţile de acolo să acţioneze împotriva cetăţenilor Republicii Moldova, numai ca să puteţi să vă faceţi capital politic!”, a precizat Filat.

Politicianul se arată convins că problema embargoului, cît și alte probleme ale societății pot fi depășite prin unitate și solidaritate.

Amintim că pe 18 iulie „Rosselhoznadzor” a introdus restricții temporare la importul de fructe din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?