Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Sturza are un mesaj pentru fermieri

8 aug. 2014,, 12:15   Politică
5211 7
Foto: interakt.md
Fostul premier Ion Sturza îi îndeamnă pe fermierii moldoveni să nu cadă pradă manipulării politice și să se așeze la masa de negocieri cu autoritățile pentru a depăși problema embargoului. Mesajul a fost transmis de omul de afaceri prin intermediul unei rețele de socializare, notează NOI.md.

„Înțeleg foarte bine furia și disperarea fermierilor și a celor din industria de prelucrare. Și eu am rămas cu sume importante blocate în agricultură și prelucrare în Moldova (aceasta pentru cîrcotașii care au grijă unde și cum investesc). Și totuși, să nu cădem pradă emoțiilor, mai ales manipulării marginalilor și fosilelor politice. Ei văd deja prada, aceasta este Republica Moldova. Mai puneți-vă pofta în cui, băieți!”, a menționat Sturza.

În opinia omului de afaceri, opțiunea europeană a moldovenilor îi deranjează doar pe „pseudopatrioți”, care ar încerca să profite de pe urma situației tensionate care s-a creat. În acest sens, Sturza atenționează că acțiunile necugetate ale fermierilor ar putea avea consecințe neplăcute.

„Evoluția evenimentelor a arătat că problema nu constă în opțiunea europeană a moldovenilor, dar în alegerea între a trăi demn și civilizat, împreună cu lumea civilizată, sau a trăi cu steaua roșie în frunte, așa cum o doresc pseudopatrioții de pe Bîc...Atenție! Cu cît mai aproape de Chișinău vor veni tractoarele din nord, cu atît e mai probabil să ne vină «tancurile» cu steluțe roșii din sud!”, a precizat Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?