X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Nagacevschi a dezvăluit motivul retragerii sale din politică

8 aug. 2014,, 13:15   Politică
5275 4
Foto: protv.md
Avocatul Vitalie Nagacevschi susține că nu intenționează să revină în politică, întrucît este dezamăgit de comportamentul actorilor politici. Declarația a fost făcută de Nagacevschi în cadrul unui interviu acordat portalului Unimedia.

Juristul afirmă că nu are niciun regret în legătură cu plecarea sa din PLDM și retragerea de pe scena politică.

„Cînd mi-am început activitatea politică chiar credeam în ceea ce spuneam în fața oamenilor, în toate scopurile pe care le promovam, că vom face într-adevăr ceea ce spuneam, dar am înțeles că nu se va întîmpla, deoarece scopul adevărat a fost nu promovarea intereselor societății, dar a intereselor unor persoane sau celor de grup”, a precizat Nagacevschi.

În ceea ce privește relația sa cu liderul PLDM, Vlad Filat, avocatul a menționat că de cînd a plecat din partid nu a mai vorbit cu politicianul. „Pînă la moment mergem pe drumuri diferite. Eu am crezut că facem parte din aceeași echipă, dar am fost folosit, atîta tot”, a spus Nagacevschi.

Menționăm că Vitalie Nagacevschi a devenit membru al echipei PLDM în 2008, iar în 2009 a fost ales deputat în Parlament. În 2010 acesta și-a depus mandatul de deputat, iar ulterior s-a retras și din formațiune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?