X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Ponta va participa la deschiderea gazoductului Iași-Ungheni

25 aug. 2014,, 16:49   Politică
3674 1
Foto: agerpres.ro
Pe 27 august, premierul României, Victor Ponta, și comisarul european pentru energie, Guenther Oettinger, vor efectua o vizită în Moldova, la invitația premierului Iurie Leancă. Oficialii urmează să participe la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iași-Ungheni, informează NOI.md.

Victor Ponta va sosi la Chișinău pe 26 august, la ora 21.00, iar pe 27 august oficialul român va participa alături de Iurie Leancă la un șir de evenimente dedicate Zilei Independenței. Agenda celor doi premieri include o vizită la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, depuneri de flori la monumentul domnitorului Ştefan cel Mare și participarea la ceremonia de donare a 15 automobile din partea Guvernului României.

Totodată, cei doi demnitari vor vizita grădinița din satul Marinici, raionul Nisporeni. În cea de-a doua parte a zilei Victor Ponta, Iurie Leancă şi Guenther Oettinger vor participa la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iaşi-Ungheni. Ulterior, cei doi premieri vor lua parte la ceremonia de donare a cinci autospeciale serviciului SMURD Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав