X 
Cutremure stiri: 502

Merkel îi cere explicaţii lui Putin

28 aug. 2014,, 02:04   Externe
12006 15
Foto: zn.ua
Cancelarul Angela Merkel i-a declarat preşedintelui Vladimir Putin prin telefon miercuri că rapoartele privind o nouă incursiune militară rusă pe teritoriul ucrainean ar trebui clarificate, a declarat un purtător de cuvînt al cancelarului german într-un comunicat citat de Reuters, potrivit Agerpres.

„Cele mai recente rapoarte despre prezenţa soldaţilor ruşi pe teritoriul ucrainean ar trebui explicate”, - a mai declarat purtătorul de cuvînt al Angelei Merkel, Steffen Seibert.

„Ea a subliniat responsabilitatea majoră a Rusiei în dezescaladare şi supravegherea propriilor frontiere”, a adăugat el.

De asemenea, potrivit lui Steffen Seibert, cancelarul german a insistat într-o conversație cu Putin asupra intensificării activității "grupului de contact" cu participarea reprezentanților OSCE, Rusiei și Ucrainei privind protecția eficientă a frontierelor și încetarea focului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав