Arşiţa stiri: 213
Jocurile Olimpice stiri: 245
Transnistria stiri: 1417

Noi contradicţii în dosarul şoferului rănit de poliţist

6 sep. 2014,, 16:06   Societate
5376 4
Foto: noi.md
Noi contradicţii în dosarul şoferului rănit de un inspector de patrulare. Procurorul raionului spune că nu poate continua investigarea acestui caz pînă cînd va avea rezultatele testelor de alcoolemie, transmite NOI.md, cu referire la portalul Publika.md.

Totodată, ministrul de Interne susţine că expertiza a fost deja efectuată, iar rezultatele au fost transmise atît procuraturii, cît şi poliţiştilor.

Dorin Recean insistă că şoferul prins de poliţiştii de patrulare era beat. El spune că ar fi văzut rezultatele testelor de alcoolemie.

Pe de altă parte, procurorul spune că nu a primit niciun act care ar confirma acest lucru.

Aceasta nu este singura contradicţie în acest dosar. În comunicatul de presă al Inspectoratului General de Poliție, plasat în ziua incidentului pe site-ul oficial al instituţiei, se spunea că doi prieteni ai șoferului rănit au fost reținuți. Acum, însă poliția dezminte această informație.

Amintim că duminica trecută, pe 31 august, un inspector de patrulare l-a rănit din pistolul din dotare pe un locuitor al satului Constantinovca, raionul Căuşeni, care se afla la volanul automobilului său.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав