Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4155

Universitate britanica de top ofera o sansa de dezvoltare fantastica management-ului din Chisinau ©

8 sep. 2014,, 14:18   Societate
6181 1

Universitatea Sheffield din Marea Britanie este una dintre cele mai bine cotate universitati din lume, aflata mereu in top 10 in UK, iar in anul 2011 a fost declarata Universitatea Anului de catre Times Higher Education. Programul MBA al Universitatii Sheffield este predat in Bucuresti, Romania din anul 2006 dand astfel posibilitatea managementului din aceasta regiune sa invete intr-un sistem educational de elita, performant in conditii mult mai avantajoase financiar, acasa imbinand astfel job-ul cu studiile si viata personala.

Program MBA este special creat pentru managerii zilelor noastre care activeaza pe o piata locala sau globala si care au nevoie sa-si imbunatateasca cunostiintele si skills-urile, pentru a se dezvolta, a fi mai performanti si astfel a avansa in cariera. Daca sunteti interesati puteti vorbi personal cu Reprezentantul Universitatii Sheffield pe data de 02 octombrie la Leogrand Hotel.

Pentru a va programa va rugam contactati Biroul Reprezentanta din Bucuresti: la telefon 004.021.315.27.23 sau email : [email protected]

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав