Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Renato Usatîi: MAI a demarat operaţiunea specială „Să distrugem PaRUs cu orice preţ”

18 sep. 2014,, 11:00   Politică
6706 8
Foto: noi.md
Politicianul Renato Usatîi a declarat că vin ameninţări la adresa membrilor partidului său neînregistrat "PaRUs".

Conform spuselor sale, presiunile au început după declaraţia ministrului Justiţiei, Oleg Efrim, că o treime dintre semnăturile de pe listele depuse de "PaRUs" la Ministerul Justiţiei s-au dovedit a fi false.

Usatîi a declarat că aceasta este "o minciună cinică şi strigătoare la cer", iar MAI a purces la căutarea urgentă a "dovezilor" spuselor ministrului.

Usatîi a afirmat că fiecare cerere din "PaRUs" a fost confirmată prin copia de pe buletinul de identitate şi fişa de însoţire privind domiciliul, ceea ce face dovada legitimităţii şi a transparenţei absolute a acestor acte, iar oamenii legii au purces la obţinerea celor dorite prin căi nu tocmai legale.

"Colaboratorii MAI îi sună pe membrii «PaRUs»-ului cu propuneri să depună mărturii că aceştia nu s-ar fi aflat în ţară în ziua aderării la partid sau nu au aderat deloc la acesta. Unii chiar sînt ameninţaţi. Toţi cei cărora li s-a telefonat, adresaţi-vă la oficiul central la tel. 022 027200", se spune într-un comunicat al lui Usatîi, citat de agenţia "Infotag".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав