X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Noul director al televiziunii publice din Găgăuzia intenționează să reorganizeze instituția

23 sep. 2014,, 14:15   Societate
3454 0
Foto: gagauzinfo.md
Membrii Consiliului observator al Companiei Publice „Gagauziya Radio Televizionu” l-au ales pe Stepan Piron în funcția de director al instituției. Pentru candidatura lui Piron au votat șase membri ai Consiliului de observatori, relatează NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Pentru funcția de director al companiei au candidat Stepan Piron, Valentina Coroleac și Grigore Radov.

În cadrul ședinței care s-a desfășurat pe 22 septembrie, membrii Consiliului de observatori au avut discuții cu fiecare candidat, care și-au expus viziunea asupra dezvoltării ulterioare a companiei.

Stepan Piron a menționat că la postul de televiziune este necesar de efectuat un control financiar pentru a „corela calitatea și cantitatea programelor produse”.

„Voi pune accentul pe aceea ca postul de televiziune să devină unul de programe. Pentru aceasta este necesar de stabilit costul programelor, pentru a cere calitate de la autor. Cel care muncește trebuie remunerat mai bine. În cazul în care voi fi ales, voi reorganiza structura postului de televiziune, ceea ce va permite să achităm salariile angajaților în mod transparent”, a declarat Piron.

Apreciind potențialul colectivului de creație al companiei, Stepan Piron a declarat că unii angajați trebuie înlocuiți cu persoane „mai pregătite”.

Amintim că, pînă în prezent, Stepan Piron a condus Centrul Independent de Jurnalism din Găgăuzia. Totodată, Piron este adeptul creării în autonomie a unui propriu consiliu al audiovizualului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?