X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4150

Uşa de la intrarea principală a Casei Albe va fi încuiată, pentru a evita noi incidente

23 sep. 2014,, 20:15   Externe
3109 0
Foto: torq.km.ua
Uşa de la intrarea principală a Casei Albe va fi încuiată atunci cînd nu este folosită, pentru a evita incidente similare celui de vineri, când un bărbat a sărit gardul şi a reuşit să pătrundă în reşedinţa preşedintelui american.

"După incidentul de vineri seara, atunci cînd uşa nu este folosită, ea va fi securizată", a declarat luni secretarul de presă al Casei Albe, Josh Earnest, precizînd că uşa va fi efectiv încuiată, relatează Washington Examiner în ediţia online

Earnest a precizat luni că Secret Service a lansat o investigaţie pentru a consolida securitatea, adăugînd că printre măsurile examinate sînt sporirea personalului de securitate şi mutarea agenţilor în alte zone ale Casei Albe. "Securitatea Casei Albe este o problemă complicată", a afirmat Earnest, amintind că mii de turişti vizitează anual reşedinţa prezidenţială.

Un veteran al armatei americane, care a luptat în Irak, a reuşit să sară gardul Casei Albe vineri seara şi să intre în clădire prin zona North Portico, în apropiere de reşedinţa familiei prezidenţiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав