X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Alexandr Lukașenko: Rusia nu a luptat în Ucraina

25 sep. 2014,, 14:00   Externe
6484 3
Foto : eurasianews.md
Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a declarat că Rusia nu dorește să poarte cu nimeni războaie economice și nici în Ucraina nu a luptat. „Cunoscînd psihologia, cunoscînd foarte bine conducerea Rusiei, pot să afirm că Moscova nu dorește să poarte cu nimeni războaie economice, mai ales în această situație”, a declarat Lukașenko, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor în cadrul vizitei sale oficiale la Chișinău.

„Dacă Ucraina, Moldova și alte țări, după semnarea acordurilor de asociere cu UE, nu vor dăuna Rusiei, sînt convins că în timpul apropiat, dacă nu va fi prejudiciată economia Rusiei, veți normaliza relațiile cu această țară. În situația creată, Rusia doar încearcă să se protejeze”, a menționat președintele belarus.

Alexandr Lukașenko a adăugat că nu doar Moscova are anumite temeri în legătură cu asocierea Ucrainei cu UE, dar și Minskul, și despre aceasta i-a spus președintelui ucrainean, Petro Poroșenko, în cadrul ultimei întrevederi. Potrivit lui Lukașenko, președintele Ucrainei a dat asigurări că, în cazul în care aceste temeri se vor transforma în fapte concrete, atunci partea ucraineană va fi responsabilă pentru situația creată, relatează UNN.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?