X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Premiera noii ŠKODA Fabia

6 oct. 2014,, 11:38   Ştiri Auto
3666 0
Foto: skoda
Salonul auto din Paris a devenit locul unui debut mondial – cel al modelului dinamic și emotiv ŠKODA Fabia de generația a treia.Automobilul este dotat cu sisteme inovatoare de confort și securitate, informative și de divertisment, care tradițional erau accesibile doar pe mașinile de clasă înaltă. În plus, modelul este mai ecologic. Volumul impresionant al portbagajului — 330 l. — este cel mai mare pe segmentul respectiv. Noul ŠKODA Fabia va fi accesibilă cumpărătorilor europeni în noiembrie, curent, iar Fabia Combi — la începutul lui2015. Cu această premieră dublă producătorul ceh mai face un pas în dezvoltarea companiei de lărgire a șirului de modele — cea mai amplă în istoria mărcii.
După ŠKODA Octavia modelul ŠKODA Fabia este cel mai popular reprezentant al mărcii cehe: de la 1999 încoace au fost comercializate cca 3,5 mln. automobile d3e acest model. Calitățile excelente fac dinFabia unul dintre modelele cele mai întrebate, pe acest segment. Automobilul compact, eficient, total înnoit în generația a treia, iarăși stabilește standardele.«Noua ŠKODA Fabia oferă mult mau mult, decât orice alt automobil de clasa respectivă, unind tehnologiile inovatoare cu designul emotiv,— a menționatWinfried Vahland, președintele Consiliului director ŠKODA. — Este excelent atât din punct de vedere practic, cât și emoțional, este ideal pentru viața în metropolă. Avem certitudinea, că noul Fabia va deschide un nou capitol în istoria de succes a acestui model, va câștiga noi cumpărători și, în calitate de element important al strategiei noastre de creștere, va permite consolidarea pozițiilor mărcii pe piețele».
Noua ŠKODA Fabia este primul model în serie, care reflect evoluția designului mărcii, mai expresiv și mai emotiv. Designerii au reușit, în premieră, să personifice trăsăturile concept-carului«VisionC». Concomitent, automobilul are trăsături sportive — un tribut succeselor ŠKODA Motorsport. Conturul hatchbackului și universalului are forme clare, linii acute și detalii bine lucrate. Fabia și Fabia Combi au proporții balansate armonios, sunt cu 90 mmmai late și 31 mm mai joase ca predecesoarea lor. În plus, noile automobile permit posibilități large de individualizare a exteriorului și interiorului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?