Preşedintele stiri: 4158

Adrian Candu va pleca în SUA după investiţii noi pentru Moldova

8 oct. 2014,, 11:45   Economie
3724 1
Foto : tribuna.md
În perioada 8-12 octombrie vicepremierul, ministrul Economiei al Republicii Moldova, Adrian Candu va efectua o vizită oficială la Washington, unde va susţine un şir de întrevederi cu înalţii reprezentanţi ai Statelor Unite ale Americii, precum şi va participa la şedinţa anuală a Fondului Monetar Internaţional şi a Băncii Mondiale, relatează NOI.md.

După cum a comunicat Serviciul de presă al Ministerului Economiei, Adrian Candu va susţine, în special, întrevederi cu primul adjunct al asistentulului Secretarului de Stat Paul Jones și cu reprezentanţii Biroului de Resurse Energetice. Ministrul moldovean al Economiei se va mai întîlni cu reprezentanţii Oficiului American de Comerț şi şeful Departamentului Energetic al SUA.

De asemenea, în această perioadă Adrian Candu va avea întrevederi cu reprezentanţii Agenţiei Americane de Comerţ şi Dezvoltare, ai Corporaţiei Financiare Americane privind Investiţiile Străine şi conducerea Agenţiei de Asistenţă şi Dezvoltare Internaţională a SUA (USAID).

Ministrul Economiei va mai asista la şedinţa anuală a Fondului Monetar Internaţional şi a Băncii Mondiale, în cadrul căreia va susţine negocieri cu reprezentanţii Direcţiei generale comerţ a Comisiei Europene şi cu omologii săi din România şi Ucraina.

În plus, la Washington Andrian Candu va participa la masa rotundă Business Council for International Understanding, la care vor mai fi prezenţi reprezentanţi ai peste 20 de corporaţii americane. În cadrul evenimentului el va prezenta oportunităţile de investiţii în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав