X 
Cutremure stiri: 506

Cerşetorii români cer autorităţilor engleze locuinţe pentru a nu mai ocupa cele mai exclusiviste bulevarde ale Londrei

16 oct. 2014,, 16:55   Externe
6690 19
Foto: puterea.ro
Cerşetorii români cer autorităților engleze să le ofere locuințe pentru a nu mai ocupa cele mai exclusiviste bulevarde ale Londrei. Românii şi-a făcut tabere din cutii de carton pe străzile capitalei engleze.

Un număr de 40 de cerşetori români trăiesc pe bulevardul londonez Park Lane, o zonă în care se găsesc numeroase magazine, restaurante şi hoteluri exclusiviste. În momentul în care autorităţile din Londra le-au cerut să plece din zonă, cerşetorii români au spus că sînt cetăţeni ai UE şi cer să li se dea case.

„Sîntem din România. Sîntem în Uniunea Europeană. Avem nevoie de ajutor, avem nevoie de o casă. Daţi-ne o casă şi nu vom fi aici“, a declarat pentru Evening Standard, o femeie care a refuzat să-şi dea numele.

Patronii magazinelor de pe bulevardul Park Lane se plîng că din cauza mizeriei lăsate în urmă de cerșetori, dar și a luptelor dintre clanurile rivale, au tot mai puțini clienţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав