X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Afiș cultural pentru 17 octombrie

17 oct. 2014,, 10:00   Societate
2687 0
Foto: noi.md
Pentru amatorii de filme cinematograful „Patria” propune thrillerul fantastic „Rămași în urmă” („Left Behind”) cu Nicolas Cage în rolul principal, filmul fantasy „Dracula: Povestea nespusă” („Dracula untold”), iar micuții vor putea viziona filmul de animație în 3D „Boxtroli”.

Pe arena mică a circului vor evolua artiștii Circului de Stat din Chișinău cu noul program „Circul copilăriei mele” (18.00).
Centrul „Odeon” în comun cu „Gas Natural Fenosa” și Ambasada Spaniei în Moldova încheie, vineri, difuzarea filmelor în cadrul Zilelor Culturii Spaniole.

Pentru amatorii de teatru, cu începere de la ora 18.30, pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul „Copiii foametei. Mărturii”, după opera lui Alexandru Vakulovski.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

La Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, cu începere de la 16.30, se va deschide expoziția personală de artă contemporană a pictoriței Anastasia Sidorenco.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?