Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Moser şi Leancă vor fi în fruntea cursei de ciclism pe noul traseu Sărăteni-Soroca

18 oct. 2014,, 10:30   Societate
5360 4

Foto: point.md

Duminică, 19 octombrie, sub egida Ambasadei SUA în Republica Moldova, se va desfășura o cursă de ciclism pe traseul Sărăteni-Soroca, reconstruit cu suportul poporului american.

Participanții la cursă sunt reprezentanții Ambasadei SUA în frunte cu Ambasadorul William H. Moser, Prim-ministrul Iurie Leancă, reprezentanții Corporației Provocările Mileniului din SUA și ai Fondului Provocările Mileniului Moldova, reprezentanți ai autorităților publice locale, cicliști profesioniști, bloggeri, locuitori din satele amplasate pe traseul Sărăteni-Soroca.

Cursa va începe la ora 8 dimineața în satul Volovița, r-nul Soroca, și va cuprinde 74 km, care vor fi parcurși de circa 100 de cicliști.

Cursa de ciclism va include și o competiție profesională organizată de Federația de Ciclism a Moldovei, la care vor participa bicicliști profesioniști. Competiția va începe la ora 10:00 din satul Ciripcău, la care Ambasadorul SUA va da startul, și se va încheia in satul Brânzenii Noi. Premierea va avea loc la Sărătenii Vechi.

La ora 13:00 în satul Brînzeni Noi, r-nul Telenești, la grupul de cicliști amatori se va alătura Prim-ministrul Iurie Leancă, împreună cu alți doritori de a parcurge traseul până la podul de la Sărătenii Vechi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?