Cutremure stiri: 502

Circa 150 de persoane au fost reținute la frontieră pe parcursul săptămînii trecute

10 noi. 2014,, 14:50   Societate
2127 0
Foto: novostipmr.com
Poliția de frontieră a reținut 151 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, în perioada 3-9 noiembrie curent. Majoritatea cetățenilor au fost reținuți pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, notează NOI.md.

Astfel, în perioada de referință au fost depistați 61 de cetăţeni străini care au încălcat regulile de ședere, 26 de persoane aflate în conflict cu legea, 36 de persoane care a încălcat regimul zonei de frontieră, 10 persoane care au încercat să treacă în mod fraudulos frontiera. Totodată, au fost atestate opt cazuri de trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale.

În cazul a 126 de persoane nu a fost autorizată trecerea frontierei, în urma prezentării actelor de călătorie cu termen de valabilitate expirat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав