X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

RUSIA lansează o OFENSIVĂ anti-occidentală

12 noi. 2014,, 03:30   Externe
3180 0
Foto: dvbpro.ru
Stația de radio și siteul Sputnik vor încerca „să contracareze propaganda SUA” și vor arăta că „fiecare are dreptul de a trăi așa cum dorește”. Rusia a lansat un nou brand media internațional, controlat de stat, numit Sputnik, pentru a contrabalansa viziunea unipolară a lumii, promovată de „Statele Unite distructive și arogante”.

Dmitri Kiselev, care este cunoscut ca „propagandistul-șef de la Kremlin” a declarat, la Moscova, că Sputnik va coordona stații multimedia, cu 30-100 de angajași în principalele orașe străine, cum sunt: Londra, Paris, Washingyon, Istanbul și Beijing. Aceste centre vor avea producții multimedia - prorame radio și materiale pentru siteuri, în 30 de limbi, cu peste 800 de ore de program/zi, acoperind 130 de orașe și 34 de state.

„Există țări care își impun propria voință atât asupra Occidentului, cât și a Orientului”, a spus Kiselev, care este director general al trustului de presa Rossiya Segodnya, care a „înghițit” RIA Novosti, o agenție de presă relativ independentă, la lansarea sa de anul trecut.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?