X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Mihnea Motoc este noul ministru de Externe al României

19 noi. 2014,, 09:00   Externe
2808 0
Foto: tv7.md
Premierul Victor Ponta a anunţat marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că îl va propune pe ambasadorul României la UE, Mihnea Motoc în funcţia de ministru al Afacerilor Externe.

„O să transmit către preşedinte propunerea pentru noul ministru de Externe. M-am sfătuit şi cu domnul Meleşcanu şi îl voi propune pe domnul ambasador Mihnea Motoc, care să fie noul ministru de Externe. Cred că este un mesaj foarte bun, apropo şi de importanţa pe care o dăm şi relaţiilor noastre pe plan european”, a anunţat Ponta, la Palatul Victoria.

De asemenea, premierul a adăugat că va fi transmisă la Cotroceni o propunere şi pentru Ministerul Culturii, dar nu a avansat niciun nume pentru acest post.

Ponta i-a mulţumit ministrului demisionar Teodor Meleşcanu, apreciind că acesta „a făcut ce putea să facă într-o săptămînă”.

„Categoric - şi ştiţi că susţin acest lucru - trebuie să schimbăm legea şi trebuie să schimbăm partea logistică ţinînd cont de ceea ce s-a schimbat din punct de vedere demografic”, a adăugat Ponta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав