Cutremure stiri: 500

Fondatorul „Integrării Eurasiatice” va inspecta obiectele sociale din Transnistria

19 noi. 2014,, 12:30   Societate
2856 1
Foto: fedpress.ru
Joi, 20 noiembrie, fondatorul organizaţiei autonome necomerciale „Integrarea Eurasiatică” («Евразийская интеграция»), deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Alexei Juravliov va efectua tradiţionala vizită lunară de control, în cadrul căreia va aprecia dinamica şi schimbările în construcţia obiectelor sociale edificate în baza ajutorului umanitar acordat Transnistriei de către Federația Rusă.

În plus, Alexei Juravliov va susţine o întrevedere cu preşedintele Guvernului Transnistriei, Tatiana Turanskaia. Părţile vor discuta un şir de chestiuni ce ţin de procesul de primire-predare a grădiniţei Liceului-Complex Teoretic Republican „Buburuza” şi de testare a tehnologiei de transmitere a altor obiecte ONA „Integrarea Eurasiatică”.

În prima etapă a programului social-umanitar al OAN „Integrarea Eurasiatică” în Transnistria sînt construite 12 obiecte de importanţă socială: un staţionar pediatric, un bloc de chimioterapie, două dispensare antituberculoase, o facultate de medicină, cinci grădiniţe şi două şcoli medii. În cadrul celei de-a doua etape va fi construită o fabrică de beton şi un centru perinatal. Realizarea programului este supravegheată de către vicepremierul Federației Ruse, reprezentantul special al preşedintelui rus pentru Transnistria, Dmitri Rogozin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав