Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

KGB: În Transnistria nu au fost desfăşurate sondaje de opinie de structuri străine

25 noi. 2014,, 14:30   Politică
3929 1
Foto: kgb-pmr.com
KGB al autoproclamatei RMN consideră "nesigure rezultatele sondajelor preelectorale" desfăşurate de experţii Moldovei în rîndurile locuitorilor Transnistriei.

În declaraţia serviciului special transnistrean, citată de agenţia "Infotag", se subliniază că "în perioada indicată, pe teritoriul Transnistriei nu au fost desfăşurate sondaje sociologice de către structuri străine".

Pornind de la aceste considerente, structura presupune că "aceste informaţii pot fi catalogate ca o încercare de a demonstra o implicare mai amplă decît este în realitate, a locuitorilor Transnistriei în procesele politice ale Moldovei".

Ieri Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din Moldova a prezentat rezultatele sondajului "Calitatea procesului electoral în Republica Moldova. Viziuni de pe ambele maluri ale Nistrului". Sondajul a fost desfăşurat în perioada 11-20 noiembrie în 78 de localităţi din Moldova, inclusiv 21 din stînga Nistrului. La sondaj au participat 1185 de respondenţi, dintre care 460 sînt locuitori ai Transnistriei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?