Cutremure stiri: 506

Skoda Fabia R5, înlocuitorul lui Fabia S2000, se prezintă

27 noi. 2014,, 16:00   Ştiri Auto
1736 0
Foto: skoda
Skoda a prezentat primele imagini oficiale ale lui Fabia R5, versiunea de competiţie a celei de-a treia generaţii Fabia. Modelul înlocuieşte vechiul Fabia S2000 şi va alerga în campionatul WRC 2 începând cu sezonul 2015.
Skoda Fabia R5 a fost prezentat oficial înainte de debutul public de la Salonul de Tuning de la Essen. Varianta R5 a lui Fabia reprezintă înlocuitorul lui Fabia S2000 şi este un model destinat exclusiv competiţiilor. Din păcate pentru fanii modelelor de performanţă de la Skoda, versiunea RS a lui Fabia nu va exista în ofertă odată cu generaţia a treia a modelului subcompact din Cehia, aşa că versiunea R5 a lui Fabia va promova latura sportivă a unui model de clasă mică fără variantă sport. Din fericire pentru fanii motorsportului, Fabia R5 va aduce un plus de concurenţă în diferitele campionate de raliuri naţionale şi internaţionale derulate sub egida FIA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав