Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 288
Transnistria stiri: 1461

Festivalul Internațional de Scurtmetraje „Future Shots” – din nou la Chișinău

8 dec. 2014,, 16:15   Societate
2711 0
Foto: mediafax.ro
Cel mai mare festival al filmului de scurt metraj și animație revine în Moldova. Pe 19 decembrie, la ora 20:00, la cinematograful Odeon va demara festivalul „Future Shots”. Spectatorii vor avea posibilitatea de a urmări cea mai bună colecție de filme de scurt metraj din industria filmului și animației, aleasă de către organizatorii festivalului din Marea Britanie.

Cei care vor fi prezenți la festival vor putea urmări nu numai lucrări străine, dar și lucrări ale regizorilor și multiplicatorilor moldoveni.

Ineditul acestui festival îl va constitui premiera absolută a mult așteptatului desen animat „DJl. Death Salls”, care aparține studioului de animație al companiei Simpals.

Anul acesta s-a luat hotărîrea ca programul festivalului să se împartă în două părți, o parte dintre care va fi cea „de noapte”, care va începe la ora 22:30, unde va putea fi vizionată publicitate și desene animate care aparțin diferitor studiouri, în format „18+”.

Pentru a avea acces la ambele părți ale festivalului, va fi nevoie de 2 bilete, care vor costa 70 de lei fiecare și care pot fi procurate la casele cinematografului Odeon începînd cu 10 decembrie sau pe site-ul iticket.md.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав