X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

La Shopping MallDova sărbătorile vin … cu 150 de „reni-putere”! (FOTO,VIDEO) ©

9 dec. 2014,, 13:40   Societate
4900 0

În acest an, sărbătorile de iarnă vin mai devreme şi aduc mai multe daruri, pentru că Shopping MallDova a dat start nebuniei de Crăciun.

Sub pom, Moşul a pregătit deja o mulţime de daruri extraordinare şi este gata să îndeplinească multe dorinţe. Cei mai fideli cumpărători vor primi în dar cadouri extraordinare, iar cel mai norocos dintre ei va merge acasă cu 150 de reni putere – o maşină Volkswagen Passat.Trebuie doar ca timp de o lună să facă shopping în valoare de cel puţin 300 de lei, participând astfel la vânătoarea celor mai bune daruri.

În acest weekend, la parterul mall-ului a fost inaugurat cel mai spectaculos pom de Crăciun din țară, iar fiecare copil şi-a pus o dorință, pentru a aprinde luminițele de pe brad. Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat de câţiva artişti autohtoni, reuniţi la un concert din incinta mall-ului. Iar Brio Sonoris, Alex Calancea Band şi Cătălin Josan i-au încântat cu vocile lor pe toţi vizitatorii.

Pe durata întregii luni, până pe 5 ianuarie 2015, toți vizitatorii Shopping MallDova, în special cei mici, vor avea parte de nenumărate surprize precum ateliere de creație, muzică veselă și cadouri. Moș Crăciun și Crăciunița s-au pregătit deja să asculte dorinţele, iar cele mai sincere și mai emoționante vor fi împlinite neapărat.

Mai multe detalii aflaţi pe www.shoppingmalldova.md

Shopping MallDova vă aşteaptă pe toţi la distracţii, pe cei mari şi pe cei mici!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?