X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Primăria a stabilit termenul limită a documentelor ce confirmă pregătirea blocului pentru sezonul de încălzire

10 dec. 2014,, 09:50   Societate
2546 0
Foto: bzi.ro
Primăria municipiului Chișinău a stabilit termenul limită de primire a documentelor ce confirmă pregătirea blocurilor de locuit pentru sezonul de încălzire, informează agenția Novosti-Moldova.

Primarul general, Dorin Chirtoacă, a semnat o dispoziție potrivit căreia deja pînă la 1 august 2015 trebuie formată o comisie pentru organizarea, monitorizarea și controlul pregătirii pentru iarna 2015-2016.

Aceeași dispoziție prevede că pînă la 15 septembrie furnizorul de energie termică și reprezentanții gospodăriilor comunal-locative trebuie să finalizeze verificarea lucrărilor de întreținere efectuate.

În plus, nu mai tîrziu de 1 octombrie toate clădirile trebuie să obțină permisiunea scrisă privind conectarea la sistemul de încălzire centralizată. Potrivit documentului, căldura trebuie livrată în blocuri cel mult în termen de trei zile de la semnarea dispoziției corespunzătoare.

În toamna anului 2014, un șir de clădiri multietajate din capitală au rămas fără încălzire după începerea sezonului de încălzire, din cauza faptului că șefii asociațiilor de locatari nu au primit la timp confirmarea scrisă referitoare la starea de pregătire a blocului pentru sezonul de încălzire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?