Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Sîrbu: La repartizarea portofoliilor de miniştri încă nu am ajuns

11 dec. 2014,, 12:30   Politică
3998 3
Foto: actualitati.md
„Am convenit cu parteneri să nu comentăm şi să nu comunicăm jurnaliştilor detaliile procesului de negocieri pentru constituirea coaliţiei de guvernare”. Acesta e răspunsul oferit de negociatorul din partea Partidului Democrat Sergiu Sîrbu, solicitat de NOI.md să comunice unele detalii ale negocierilor.

Totuşi, el a precizat că la momentul de faţă este efectuată elaborarea acordului intermediar privind crearea coaliției şi a programului de activitate al acesteia. Totodată, politicianul a mărturisit că la partajarea portofoliilor de miniştri încă nu s-a ajuns.

„Asta se va întîmpla la finele negocierilor, cînd vor fi atinse toate înţelegerile cu privire la principiile de guvernare. Atunci şi vor fi stabilite zonele de responsabilitate”, a specificat Sîrbu.

Reamintim că săptămîna trecută PLDM, PDM şi PL au format grupuri de experţi pentru elaborarea Acordului de constituire a coaliţiei de guvernare .

Din partea PLDM la negocieri participă Valeriu Streleţ, Liliana Palihovici şi Iurie Ţap. Din partea PDM – Andrian Candu, Sergiu Sîrbu şi Pavel Filip, iar din partea PL – Dorin Chirtoacă, Valeriu Munteanu şi Corina Fusu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав