Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Voronin: Noi nu putem ignora interesele alegătorilor noştri

14 dec. 2014,, 09:35   Politică
5764 8
Foto: noi.md
„ Partidul Comuniştilor va coopera cu partidele de guvernămînt. Noi pur şi simplu suntem nevoiţi să facem acest lucru. Pentru noi au votat sute de mii de alegători, care aşteaptă de la noi promovarea intereselor lor”, a declarat la finele Planare CC al PCRM, liderul acestei formaţiuni, Vladimir Voronin, transmite NOI.md.

Comuniştii au desfăşurat astăzi prima plenară a CC PCRM de după alegerile parlamentare. În cadrul şedinţei ei au discutat despre rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie şi au stabili tactica şi programul de activitate pentru perioada următoare.

„Noi nu vom cere portofolii de miniştri, noi nu avem nevoie de asta. Însă noi vom promova proiectele de lege, care corespund doleanţelor alegătorilor noştri”, a subliniat Voronin.
Potrivit rezultatelor alegerilor, PCRM a acumulat cele mai puţine voturi din istoria existenţei partidului – 17,48% (21 de mandate).

Plenară anterioară a Aa CC PCRM a avut loc pe 7 iunie 2014. Atunci a ieşit la iveală conflictul dintre o parte a membrilor şi conducerea PCRM. Din componenţa CC al PCRM au fost excluşi Mark Tkaciuk, Ghigori Petrenko şi Iurie Muntean. Tkaciuk şi Muntean şi-au sistat complet activitatea politică, iar Grigori Petrenko şi Alexandr Petkov au fost excluşi din PCRM, deoarece au candidat la funcţia de deputat pe listele partidului „Patria”, care a fost eliminată din cursă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?