Cutremure stiri: 502

Rusia respinge acuzaţiile privind zborul unui avion rus

15 dec. 2014,, 03:00   Externe
4361 3

Foto: stirileprotv.ro

Ministerul rus al Apărării a respins acuzaţiile Suediei privind zborul unui avion militar rus foarte aproape de o aeronavă de pasageri, deasupra Mării Baltice, scrie Mediafax.

"Respectivul avion rus zbura la 70 de kilometri de traseul aeronavei de pasageri care decolase de la Copenhaga", a declarat Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Ministrul suedez al Apărării, Peter Hultqvist, a acuzat că un avion militar rus a fost vineri foarte aproape de coliziunea cu o aeronavă de pasageri care decolase din Danemarca. Incidentul a avut loc la sud de oraşul suedez Malmo, la scurt timp după ce avionul de pasageri decolase de pe aeroportul internaţional din Copenhaga, în Danemarca.

Hultqvist a explicat că avionul rus zbura cu transponderul închis, pentru a nu putea fi detectat.

În replică, Ministerul rus al Apărării a acuzat că şi avioanele NATO care patrulează deasupra Mării Baltice au transponderele închise.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав