X 
Cutremure stiri: 505

“Business Factory”: ce l-a salvat de la eliminare pe unul dintre participanţii proiectului (FOTO,VIDEO) ©

16 dec. 2014,, 15:05   Societate
1629 0


De această dată, cei 6 participanţi au avut drept temă pe acasă sarcina de a intra în pielea unui angajator pentru a face 3 interviuri cu potenţiali angajaţi. Experienţa a fost diferită pentru fiecare dintre ei, unii fiind nevoiţi chiar să regizeze interviul, alţii – să recurgă la camera ascunsă, pentru a nu-şi intimida interlocutorii.

De asemenea, în această săptămână urma să fie eliminat cel de-al doilea participant al proiectului şi anume Ilie Creţu, deoarece acesta a acumulat cele mai puţine lead-uri până acum. Dar, surpriză! Ilie este totodată unul dintre lideri după mărimea profitului, dar şi favoritului publicului timp de câteva săptămâni la rând. Verdictul juriului a fost clar: Ilie Creţu îşi va continua participarea în proiect.

La penultima lecţie de Coaching, mentorii au vorbit despre procesele interne de business, forme juridice, tipuri de autorizaţii, contracte şi cum să-ţi alegi un partener pe potrivă.

Nu uita să urmăreşti reality show-ul “Business Factory” în fiecare seară de sâmbătă şi să-ţi susţii favoritul votând pe pagina proiectului TV: factory.angrybusiness.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав