Cutremure stiri: 502

Copiii au acaparat salonul Land Rover – Jaguar – Volvo de la Chișinău (VIDEO) ©

26 dec. 2014,, 14:35   Societate
8298 0
Foto: noi.md
Timp de o jumătate de zi salonul de automobile Land RoverJaguarVolvo al companiei DAAC Hermes de la Chișinău a fost lăsat absolut conștiincios și benevol, fără nici o restricție, în voia copiilor clienților care au cumpărat aici cîndva automobile. Și copiii, cum s-ar spune, și-au dat frîu liber și s-au distrat pînă la epuizare, comunică NOI.md.

Este de înțeles: unii și-au dorit să privească un spectacol, alții au putut picta, și nu numai pe hîrtie, ba chiar decorațiunile pentru brad. Fiecare a avut posibilitatea să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, să compună o imagine din puzzle-uri, să cînte și să danseze. Estacada pentru prezentarea automobilelor s-a transformat temporar într-o dană, pe care micii pescari și-au încercat norocul, pescuind cu undițe… căldărușe cu daruri pentru ei.

Micii gurmanzi au avut parte și de o masă cu dulciuri. Numeroasele prăjituri au fost foarte gustoase, au mărturisit părinții, care au savurat dulciurile împreună cu copiii.

Principala bucurie a copiilor a fost sosirea și întîmpinarea solemnă a celui mai drag și așteptat oaspete – Moș Crăciun. Cu el și o horă în jurul bradului este mai veselă, și cadourile sînt mai frumoase.

Rămîne de adăugat că sărbătoarea a avut succes și aceasta este, probabil, singura ocazie cînd țipetele și zgomotul copiilor bucurau și mîngîiau auzul adulților.

Conducătorul salonului auto Land Rover, Eduard Vacaric, și-a rezervat un minut pentru a relata că ei deja mai mulți ani la rînd organizează festivități pentru clienții copiilor.

„Tradițional, de sărbătorile de iarnă noi pregătim surprize și cadouri speciale nu numai pentru cumpărătorii noștri potențiali și clienții vechi, ci și pentru copii. Și ei sînt membrii familiei noastre mari și, bineînțeles, viitorii noștri clienți”, a precizat el.

Trebuie de adăugat că firma „Julius Meinl” ca și întotdeauna a fost alături de DAAC Hermes și a servit copiii și părinții lor cu o cafea deosebită preparată după diverse rețete și numeroase soiuri de ceai.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав