X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Drumarii luptă intens cu depunerile de zăpadă în capitală (VIDEO)

29 dec. 2014,, 13:30   Societate
6341 2
Foto: gagauzinfo.md
Din noaptea de ieri și pînă acum, în condițiile unor depuneri masive de zăpadă, s-au întreprins măsuri de deszăpezire a drumurilor.

50 de autospeciale au fost puse în funcție pentru a împrăștia 750 de metri cubi de material antiderapant începînd cu ora 21.30 și în acest moment lucrările de deszăpezire continuă. Se lucrează în mod intens pentru a nu permite să se depună cantități mari de zăpadă pe străzi și pentru a facilita deplasarea automobilelor și a transportului public.

În fiecare sector din capitală activează cîte două autospeciale. În sectorul Centru s-au folosit tractoarele pentru a se înlătura cît mai rapid troienele. Iar în curțile de bloc urmează să se intervină deja în al doilea schimb, deoarece dimineața nu s-a putut interveni din cauza mașinilor parcate.

Tot de dimineață, începînd cu ora 5.00, cinci unități de transport de la „Spații verzi” au curățit trotuarele, iar 240 de muncitori sînt antrenați manual în curățirea scărilor și scuturarea arborilor de conifere.

„Ninsoarea continuă, alte orașe au fost paralizate, însă la noi, deocamdată, lucrurile nu sînt ieșite din comun, comparativ cu ceea ce am avut anii precedenți”, a afirmat primarul general, Dorin Chirtoacă.

Transportul public circulă în mod normal, adică în condiții de iarnă.

În dimineața zilei de astăzi au avut loc șase accidente rutiere, o persoană alegîndu-se cu traumatisme.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?