Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 284
Transnistria stiri: 1461

Cursele auto spre România vor fi suplinite

31 dec. 2014,, 11:00   Societate
3650 0
Foto: 999.md
Cursele auto spre România vor fi suplinite după Revelion, când tinerii care studiază peste Prut vor trebui să revină la ore. Numărul curselor suplimentare va fi stabilit în funcţie de solicitări.

Directorul general al ÎS „Gările şi Staţiile Auto”, Vladislav Zara, a declarat pentru IPN că fluxul de călători spre România creşte începând cu data de 2-3 ianuarie. Este vorba despre autobuzele şi microbuzele care pleacă din staţiile auto de la Chişinău, Bălţi, Cahul şi care se îndreaptă spre Iaşi, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi alte oraşe. Deja cererea la bilete a crescut, pentru că persoanele îşi rezervă biletele din timp. Graficul de suplinire a curselor se face după ce vor fi examinate vânzările.

Cât ţine de cursele interurbane, ca şi în anii precedenţi, în ajun de revelion acestea sunt suplinite la fel în funcţie de solicitări. Pe data de 1 ianuarie o parte dintre ele îşi suspendează activitatea din lipsă de călători. Ulterior, în ajun de Crăciun pe stil vechi, din nou cursele sunt suplinite la solicitare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав