X 
Cutremure stiri: 506

Șefa direcției municipale a protecției copilului, Svetlana Chifa a fost implicată într-un accident rutier

5 ian. 2015,, 14:55   Societate
4372 0

Foto: allfun.md

În cadrul Ședinței săptămînale a Primăriei municipiului, astăzi șeful adjunct al Direcției Sănătății, Constantin Rîmiș a făcut publice date privind starea șefei direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, Svetlana Chifa care a fost lovită din plin pe o trece de pietoni din capitală.

Din declarațiile domnului Rîmiș se constată faptul că doamna Chifa, pe data de 3 ianuarie, în jurul orei 14, a fost implicată într-un accident rutier, petrecut pe bulevardul Grigore Vieru din capitală.

Svetlana Chifa a fost transportată de urgență la spital. Ea s-a ales cu șase coaste rupte, cu o fractură la picior și două la mîini. La spital aceasta a suportat o operație cu o durată de peste 4 ore, iar astăzi se va lua decizia de a se efectua și o a doua intervenție chirurgicală.

„Situația este gravă, dar supravegheată de medici” a afirmat Constantin Rîmiș.

Tot potrivit șefului adjunct al direcției sănătății, din surse neoficiale se cunoaște numele șoferului, acesta fiind un oarecare domn Cusenco. Nu se confirmă pînă la moment faptul că șoferul ar fi un colaborator de poliție, așa cum se zvonea.

Dorin Chirtoacă i-a făcut o vizită doamnei Chifa și afirmă că „a rămas impresionat și mirat de puterea dumneaei de a se ține, dar totuși vorbim de partea stîngă care este toată distrusă de sus pînă jos. Coerentă, conștientă, liniștită, în stare de șoc. În situația ei poate fi oricare dintre noi sau oricare locuitor al orașului.”

Acum poliția investighează toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав