Cutremure stiri: 506

Mai multor moldoveni li s-a interzis accesul în Federația Rusă

12 ian. 2015,, 11:00   Societate
9100 5

Foto: ntv.ru

Pe parcursul săptămînii trecute, 25 de cetățeni moldoveni au avut interdicție de intrare pe teritoriul Federaţiei Ruse, în timp ce alți cinci moldoveni au fost deportați. Datele au fost făcute publice de Poliția de Frontieră și se referă la perioada 5-11 ianuarie, notează NOI.md.

Totodată, în perioada de referință, a fost limitat accesul cetățenilor moldoveni pe teritoriul Uniunii Europene. Astfel, șase conaționali nu au primit autorizare de intrare în spațiul comunitar, iar două persoane au fost deportate pentru încălcarea regulilor de ședere în UE.

Pe parcursul săptămînii trecute, cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei de stat au fost Leușeni – cu peste 51 de mii de traversări, Otaci – cu peste 41 de mii, și Aeroportul Internațional Chișinău. Săptămîna trecută au traversat frontiera de stat aproximativ 270 de mii de persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав