Cutremure stiri: 502

Merkel: Sancțiunile UE la adresa Rusiei nu vor fi anulate la primăvară

16 ian. 2015,, 12:20   Externe
3747 3

Foto: ruvr.ru

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, nu consideră necesară anularea, din cauza situației economice din Rusia, a sancțiunilor Occidentului împotriva acestei țări.

De asemenea, potrivit unor declarații făcute de Merkel pentru cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung, este puțin probabil ca restricțiile Uniunii Europene (UE) la adresa Moscovei, impuse ca urmare a situației din Crimeea, să fie anulate la primăvară, informează vineri agenția de presă TASS.

'Sancțiunile pe linia UE acționează de un an. La primăvară vom analiza ce trebuie făcut în continuare cu acele măsuri restrictive la care ne-am decis după alipirea Crimeii (la Rusia). Judecînd după situația actuală, aceste măsuri vor rămîne în vigoare', a declarat Merkel.

În același timp, potrivit TASS, cancelarul federal a evitat să dea un răspuns cu privire la efectul pe care le-au avut măsurile Occidentului. 'Cînd și cum vor avea efect astfel de sancțiuni și dacă vor avea ele efect, ce ar fi fost dacă acesta nu existau — sînt probleme de domeniul speculațiilor', a subliniat Angela Merkel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав