Cutremure stiri: 506

Judecătoria sectorului Centru va avea un nou președinte

4 feb. 2015,, 12:09   Societate
3882 0

Foto : novosti-protv.md

Ecaterina Palanciuc a fost numită în calitate de preşedinte interimar la Judecătoria sectorului Centru, după ce împuternicirile președintelui actual, Ion Țurcan, au expirat. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), informează NOI.md.

Totodată, în urma desfăşurării concursului, CSM a propus preşedintelui Nicolae Timofti numirea prin transfer în funcţia de judecător la Judecătoria Centru a lui Dorin Munteanu. Membrii CSM au respins însă candidatura Nataliei Berbec la funcția de judecător al Judecătoriei Hîncești. Anterior, candidatura Nataliei Berbec a fost respinsă și de șeful statului, întrucît nu ar corespunde cerințelor înalte înaintate candidaților la funcția de judecător.

Totodată, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au început pregătirile pentru desfăşurarea Adunării Generale a Judecătorilor, care este programată pentru 13 martie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав