Cutremure stiri: 506

Vali Boghean își încheie activitatea în Moldova cu ultimul său concert

6 feb. 2015,, 13:45   Societate
4221 0
Вали Богян завершает свою деятельность в РМ последним концертом
Foto: moldovenii.md
Renumitul interpret autohton Vali Boghean va susține la Chișinău un concert extraordinar. Pe 24 februarie, de Dragobete, acesta își va bucura fanii cu ultimul său concert susținut în Republica Moldova – „Cu drag de Dragobete”.

„Acesta face parte din ciclul de concerte de Dragobete, dar este și un concert de adio, deoarece plec din țară”, a mărturisit Vali Boghean, intervievat de NOI.md. După 24 februarie interpretul își va continua activitatea în România, iar în Moldova va reveni „numai de Dragobete, așa cum s-a format o tradiție de-a lungul anilor”.

Contactat de NOI.md, impresarul acestuia, Dragoș Buga a relatat că „concertul va fi totalmente live, incluzînd aproximativ 20 de piese, și va avea o durată de două ore”. Potrivit impresarului, interpretul va cînta „cunoscutele și mult îndrăgitele de toți piese: «Doar ea», «Boschetar», «Dimineața» și altele. Cam 15% dintre acestea vor fi interpretate într-un alt mod decît cel cu care s-a obișnuit publicul”.

Tot concertul va fi filmat pentru a lansa „o producție video, asemănătoare cu cea din anul 2012”, a specificat Dragoș.

Concertul va avea loc pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” cu începere de la ora 19.00. Prețul biletelor variază între 150 și 350 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав