X 
Cutremure stiri: 506

Ministrul britanic al apărării avertizează că livrarea de arme Ucrainei ar duce la escaladarea conflictului

7 feb. 2015,, 03:00   Externe
5868 2

Foto: agerpres.ro

Furnizarea de arme Ucrainei, o opțiune luată în considerare de Washington, ar duce la escaladarea conflictului, a declarat vineri, la Munchen, în cadrul unui interviu acordat Reuters, ministrul britanic al apărării, Michael Fallon.Marea Britanie susține noul efort al liderilor german și francez, Angela Merkel și Francois Hollande, de a pune capăt conflictului din Ucraina, a afirmat Fallon în cadrul unui interviu acordat în timpul Conferinței pentru securitate de la Munchen.

El a mai afirmat că teritoriul cucerit de separatiștii ucraineni după armistițiul semnat la Minsk, în septembrie, nu trebuie 'în niciun caz' recunoscut în cazul unei noi încetări a focului. Michael Fallon și-a exprimat preocuparea că cei care planifică strategia militară a Rusiei este posibil 'să fi coborât pragul' pentru utilizarea armelor nucleare, adăugând că Marea Britanie trebuie să-și aducă la zi mijloacele de disuasiune nucleară în replică la modernizarea de către Rusia a forțelor sale nucleare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав