X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

Şedinţa de judecată privind concesionarea aeroportului Chişinău a fost amînată pentru luna martie

9 feb. 2015,, 13:15   Societate
3894 1
 Судебное слушание по сдаче в концессию кишиневского аэропорта перенесено на март
Foto: unimedia.info
Prima şedinţă de judecată privind concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău, programată pentru 6 februarie, a fost amînată pentru luna martie. Informația a fost comunicată agenției "Infotag" de către copreşedintele Partidului Liberal Democrat (PLR), Oleg Bodrug.

El a spus că PLR s-a aşteptat la asemenea decizie, deoarece acest caz este o pată pe imaginea forţelor proeuropene din Parlament – Partidul Liberal Democrat (PLDM) şi Partidul Democrat (PDM).

"Timp de un an instanţa s-a opus examinării, iar acum a început să amîne şedinţele. Probabil, judecătorii nu doresc să se grăbească cu examinarea recursului nostru, deoarece nu a fost aprobat guvernul şi nu se ştie cine va deţine funcţii de conducere. Judecătorii urmăresc situaţia politică şi, dacă vor fi siguri că în privinţa lor nu se vor aplica măsuri represive, cazul va fi examinat", consideră Bodrug.

Potrivit lui, la prima şedinţă părţile (PLR în calitate de reclamant şi Guvernul în calitate de pîrît - "I") doar s-au familiarizat cu datele prezentate.

"Am primit nota explicativă a premierului Iurie Leancă privind concesionarea aeroportului. În zilele următoare juriştii noştri vor studia minuţios documentul, după care vom putea comunica detalii ale dosarului", a spus Bodrug.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав