Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

S-a dat startul concursului „Cel mai bun elev inovator”

11 feb. 2015,, 14:45   Societate
4610 0

Foto: noi.md

Pe 10 februarie s-a dat startul celei de-a VIII-a ediții a concursului republican „Cel mai bun elev inovator”.

„Scopul competiției este susținerea și stimularea ideilor inovaționale și creative ale elevilor. Sînt încurajați să participe la concurs elevii din întreaga țară”, a declarat pentru NOI.md Ana Gamanji, specialist în cadrul Secției logistică și expoziții a Agenţiei pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT) a AȘM.

Data limită de depunere a dosarelor „inovatorii” este 3 mai, iar nominalizarea cîștigătorilor va avea loc pe 23 mai, în incinta Bibliotecii Științifice Centrale „Andrei Lupan” a Academiei de Științe a Moldovei (ASM). Regulamentul cu privire la organizarea concursului este publicat pe www.asm.md și www.aitt.md.

Cîștigătorii vor beneficia de diplome și premii speciale: o tabletă PC (locul I), două telefoane mobile (locul II), trei ebookuri (locul III), 8 MP3 playere drept premii speciale, un MP3 player drept premiu de popularitate și alte premii de încurajare.

Concursul este organizat de Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, Ministerul Educației al Republicii Moldova și Universitatea Academiei de Științe a Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав