Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Munteanu: Manevrele PD și PLDM vor arunca Moldova în cea mai gravă criză

18 feb. 2015,, 17:36   Politică
6127 4

Foto : munteanu.md

Republica Moldova a fost aruncată în cea mai gravă criză de la obținerea independenței încoace de PD și PLDM, a declarat liberalul Valeriu Munteanu astăzi, în plenul Parlamentului. Deputatul a criticat dur acțiunile celor două formațiuni din ultimele săptămîni, informează NOI.md.

„Astăzi, după săptămîni întregi de teatru de prost gust, foștii colegi au ales un final care să încununeze opera. Cele două partide au sfidat electoratul – este o escrocherie politică. Manevrele PLDM și PD sînt pe cale să arunce Moldova în cea mai gravă criză de la independență încoace. Credeți că electoratul și-a dorit un premier fără minimă experiență politică, care este exponentul PCRM plantat stîngași în grădina verde?” a întrebat retoric Munteanu.

Potrivit deputatului, Moldova riscă să piardă ajutorul financiar din partea partenerilor externi, care ar fi atît de necesar în condițiile crizei financiare.

„Acești bani nu vor veni din cauza monstruoasei coaliții. Partenerii de dezvoltare se tem ca guvernanți de la Chișinău să nu sustragă acești bani. Deja am pierdut mai multe granturi din partea UE”, a adăugat Munteanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав