Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Comisia de anchetă privind situația de pe piața financiară se va întruni astăzi

9 mar. 2015,, 08:20   Economie
3032 1

Комиссия по финансовым вопросам соберется сегодня
Foto: totul.md

Comisia de anchetă pentru elucidarea situației de pe piața financiară și valutară a Republicii Moldova a desfășurat vineri o ședință, care a durat patru ore, și se va întruni din nou luni, la ora 15.00. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei, deputatul din partea Partidului Democrat din Moldova, Marcel Răducan, informează agenția Novosti-Moldova.

„Noi vom invita la următoarea ședință pe ministrul de finanțe, ministrul de interne și pe alte persoane de răspundere”, a spus Răducan.

Potrivit lui, „situația este clară” șisăptămîna viitoare Comisia urmează să prezinte Parlamentului un raport pentru ca legislativul să soluționeze problema creată.

„La ședința de astăzi a venit Vlad Filat și a spus tot ce știe la acest subiect”, a relatat șeful Comisiei, care a menționat că trebuie evitată panica.

Guvernatorul Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, care a participat la ședință, a declarat că a prezentat Comisiei „toate informațiile relevante”. El și-a exprimat speranța că „situația de pe piața valutară a Moldovei se va stabiliza în curînd”.
Comisia de anchetă pentru elucidarea situației de pe piața financiară și valutară a fost creată la 20 februarie. Acesta include 9 membri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?