Cutremure stiri: 502

BM va realiza în Transnistria un șir de proiecte

20 mar. 2015,, 11:00   Economie
3257 0
ВБ реализует ряд проектов в Приднестровье
Foto: borisovnews.by
Banca Mondială este dispusă să realizeze în Transnistria un șir de proiecte în domeniul economiei, dezvoltării infrastructurii și sănătății. Acest fapt a fost menționat în cadrul unei întrevederi desfășurate la Tiraspol între viceministrul de externe al autoproclamatei RMN, Vitali Ignatiev, și delegația Băncii Mondiale în frunte cu specialistul-șef în dezvoltare socială al BM la Washington, Yousif ElFadil, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului MAE al Transnistriei, în cadrul întrevederii au fost discutate chestiuni ce țin de cooperarea bilaterală, reprezentanții Băncii Mondiale enunțînd, în special, un șir de propuneri pentru realizarea proiectelor în domeniul economiei, dezvoltării infrastructurii și sănătății.

Părțile au dat o apreciere înaltă nivelului existent de cooperare și și-au reiterat disponibilitatea pentru evoluția acestuia în direcțiile practice actuale ce prezintă interes reciproc.

Alte detalii ale întrevederii nu au fost dezvăluite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав