X 
Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 265
Transnistria stiri: 1417

700 de euro pentru mituirea procurorului

23 mar. 2015,, 15:45   Societate
3858 2
700 евро на подкуп прокурора
Foto: zadira.com.ua
Angajații Procuraturii Anticorupție și ai Serviciului securitate internă şi combatere a corupţiei al MAI au reținut în flagrant un avocat din Telenești, acuzat de trafic de influență, relatează NOI.md cu referire la un comunicat al Serviciului de presă al Procuraturii Generale luni, 23 martie.

Angajații organelor de drept l-au reținut pe avocatul din Telenești în momentul în care primea 300 de euro de la un bărbat suspectat de răpirea unui om. El a solicitat 700 de euro, făgăduindu-i în schimb „soluționarea” în procuratură a problemei reîncadrării juridice a acţiunilor lui în baza unei legi mai blînde. Angajații Procuraturii Anticorupție și ai Direcției securitate a MAI l-au reținut pe avocat în flagrant, în momentul luării primei părți a mitei cerute.

Persoana acuzată de trafic de influență, reținută de slujitorii lui Themis, și-a recunoscut vina, încheind cu justiția o înțelegere. Cazul ei va fi examinat de instanță fără cercetarea probelor și pedeapsa va fi cît se poate de blîndă. Potrivit Codului penal în vigoare, pentru astfel de infracțiune persoana inculpată riscă pînă la cinci ani de privațiune de libertate sau o amendă de pînă la 60 de mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав