Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Tuleanțev i-a invitat pe Gaburici și Timofti la ședința Consiliului „Pentru Patrie!”

25 mar. 2015,, 11:00   Societate
3205 7
Тулянцев пригласил Габурича и Тимофти на заседание Совета «За Родину!»
Foto: noi.md
Sîmbătă, 28 martie, va avea loc următoarea ședință a Consiliului Obștesc „Pentru Patrie!” în nou format extins. Președintele Consiliului, Igor Tuleanțev, a declarat: „Luînd în considerație că anul 2015 este anul aniversării celor 70 de ani de la Marea Victorie, precum și faptul că a fost elaborat un program festiv al manifestărilor cu ocazia Zilei Victoriei, Consiliul a adoptat decizia de a invita la ședință conducerea țării în persoana șefilor Legislativului și Executivului, Chiril Gaburici și Andrian Candu, precum și pe președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

La ședință au mai fost invitați reprezentanți ai peste 70 de organizații obștești din republică, precum și șefii misiunilor diplomatice ale statelor care au făcut parte din coaliția antihitleristă, acreditate în Moldova.

La ședința trecută liderul Consiliului „Pentru Patrie!”, Igor Tuleanțev, a enunțat inițiativa unirii tuturor forțelor politice și sociale ale țării în jurul Consiliului „Pentru Patrie!”, în vederea desfășurării manifestațiilor festive comune în întreaga republică, fără utilizarea simbolurilor de partid. Inițiativa lui Igor Tuleanțev a fost susținută de Partidul „Patrioții Moldovei”, Partidul Socialiștilor, „Mișcarea populară pentru Uniunea Vamală”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?