X 
Cutremure stiri: 502

În lunile aprilie și mai Transnistria va deveni mai accesibilă

2 apr. 2015,, 15:10   Societate
3165 1
В апреле и мае Приднестровье станет доступнее
Foto: bendery-ga.org
Liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, a emis miercuri, 1 aprilie, Dispoziția nr. 94, care prevede simplificarea procedurilor de intrare pe teritoriul nerecunoscutei RMN a cetățenilor Republicii Moldova, Ucrainei, Rusiei și României în perioada sărbătorilor din lunile aprilie și mai, anunță Serviciul de presă al liderului transnistrean. Potrivit dispoziției lui Șevciuk, în perioada sărbătorilor vor fi deschise cîteva puncte de trecere temporare la intrarea pe teritoriul regiunii transnistrene, informează NOI.md.

Procedurile simplificate de intrare în RMN vor fi valabile de Paști (11-13 aprilie), de Paștele Blajinilor (18-20 aprilie) și Ziua Victoriei (8-10 mai). De menționat că procedurile simplificate sînt valabile doar în cazul cetățenilor Republicii Moldova, Ucrainei, Rusiei și României. De asemenea, în perioada sărbătorilor vor fi deschise cîteva puncte de trecere temporare la intrarea pe teritoriul regiunii transnistrene:

- Vadul Turcului – Șerșențî
- Valea Adîncă – Zagnitkov
- Ploti – Krutîie
- Vinogradnoe – Novîie Butorî
- Grușca – Nemirovka
- Krasnîi Okteabri – Vertiujeni
- Rașcov – Vadul Rașcov
- Țîbulevka – Țehanovka
- Teia – Kalfa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав