X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Usatîi: Gaburici va fi în curînd demis

6 apr. 2015,, 16:20   Politică
20644 10

Usatîi: Gaburici va fi înlocuit cu Candu
Foto : golos.md

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că a intrat în posesia unui document care denotă că premierul Chiril Gaburici va fi demis în scurt timp. Potrivit omului de afaceri, în document este descris un scenariu potrivit căruia Gaburici ar urma să fie înlocuit cu democratul Andrian Candu, informează NOI.md.

Renato Usatîi nu a dezvăluit sursa acestei informații, precizînd că are acces la un fel de „WikiLeaks moldovenesc”.

„În mîinile mele a ajuns document interesant, în limba engleză, transmis de una dintre ambasadele de la Chișinău conducerii sale. În document se raportează că «termenul de valabilitate» al proiectului intitulat «Gaburici – premier» a ajuns la final. Din datele acestui document rezultă că PD-ului îi va reveni, în timpul apropiat, funcția de premier, iar PLDM-ului – cea de spicher. Respectiv, de la PD – premier va fi desemnat Andrian Candu, iar din partea PLDM – Vlad Filat sau Liliana Palihovici spicher. Nu mă mai surprinde nimic din ceea ce se întîmplă în Moldova”, a menționat Usatîi.

Solicitat de NOI.md să se expună pe marginea afirmațiilor lui Renato Usatîi, deputatul democrat Sergiu Sîrbu a declarat că nu comentează asemenea zvonuri. „Noi la asemenea jocuri nu participăm”, a spus deputatul. Reprezentanții PLDM nu au fost de găsit pentru a comenta informația.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав