X 
Cutremure stiri: 506

Ambasadorul Ucrainei: Negocierile la Berlin sînt dure

14 apr. 2015,, 12:15   Externe
5816 4

Foto: moldova.org

Ambasadorul Ucrainei la Berlin, Andrei Melnik, a relatat ce se întîmplă acum în cadrul negocierilor susținute în „formatul Normand”. Potrivit lui, negocierile sînt dure. Kievul insistă asupra necesității avansării în schimbul de ostatici.

- Sînt discuții foarte dure în cadrul „formatului Normand”, a scris diplomatul pe pagina sa de pe Twitter, anexînd o imagine a reuniunii.

Luni, la Berlin, la vila Borsig s-au desfășurat negocierile șefilor MAE ale Rusiei, Germaniei, Franței și Ucrainei. Miniștrii au discutat realizarea acordurilor de la Minsk. Rezultatele acestor negocieri vor servi drept subiect de bază la summitul Grupului celor 7 (G7), care va începe marți în orașul german Lubeck, în cadrul președinției RFG în G7.

Acordurile de la Minsk au fost coordonate la summitul din 11-12 februarie 2015 de către liderii Germaniei, Franței, Ucrainei și Rusiei în „formatul normand„ și semnate de către membrii grupului de contact trilateral.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав