Cutremure stiri: 502

Doi deputați ruși au vizitat Transnistria

15 apr. 2015,, 09:30   Societate
5935 5
Foto: aif.ru
Deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Serghei Gavrilov consideră Transnistria drept „un stat afirmat, care a ales o direcție corectă”, a comunicat Serviciul de presă al administrației transnistrene. Doi legislatori ruși – Serghei Gavrilov și Kazbek Taisaev – s-au întîlnit marți, 14 aprilie, la Tiraspol cu conducerea cabinetului de miniștri și a legislativului autoproclamatei RMN, relatează NOI.md.

Deputații Gavrilov și Taisaev reprezintă fracțiunea PCFR. Totodată, Serghei Gavrilov este șeful Comitetului pentru proprietate al Dumei de Stat și conducător al Grupului de deputați pentru interacțiune cu Consiliul Suprem al RMN. Kazbek Taisaev este vicepreședintele Comitetului pentru politică economică, dezvoltare inovațională și antreprenoriat al Dumei de Stat.

Reprezentanții conducerii transnistrene au fost conduși de premierul Tatiana Turanski și spicherul Mihail Burla. Funcționarii și deputații transnistreni le-au adus mulțumiri reprezentanților ruși pentru „sprijinul sistemic și atenția permanentă acordată Transnistriei din partea Federației Ruse”.

Serghei Gavrilov a declarat, luînd cuvîntul în fața celor prezenți, că „Transnistria a ales o direcție corectă pentru dezvoltare și este un stat afirmat, care, fiind sub presiunea factorilor exteriori și a blocadei economice, realizează cu succes măsurile anticriză”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав