Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Candu vrea ca deputații să lucreze mai eficient

23 apr. 2015,, 17:10   Politică
3371 2

Candu vrea ca deputații să lucreze mai eficient
Foto : noi.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a convocat astăzi o ședință de lucru cu participarea președinților comisiilor permanente. Discuțiile s-au axat pe organizarea eficientă a activității Legislativului, notează NOI.md.

„A fost o ședință de mobilizare pentru îmbunătățirea procesului legislativ. Comisiile trebuie să-și intensifice activitatea, astfel încît proiectele de acte legislative aflate în examinare să ajungă cît mai repede în plen”, a declarat Andrian Candu la finalul ședinței.

Agenda parlamentară pentru săptămîna viitoare arată în felul următor: luni Parlamentul se va convoca într-o ședință festivă pentru a marca 25 de ani de la desemnarea oficială a tricolorului în calitate de drapel de stat, marți vor avea loc ședințele comisiilor, ale fracțiunilor și a Biroului permanent. Miercuri și joi deputații se vor întruni în ședințele de plen.

Pe agenda de lucru a comisiilor parlamentare se află în prezent 173 de proiecte legislative spre examinare și 2 legi spre reexaminare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав